Over Gorgeous you by Rox

Gorgeous you by Rox houdt van mooi en gezond haar, daar staan wij voor! We willen graag de mooiste kwaliteit en het beste advies geven. Zowel in de salon, als thuis.

Wij zijn een salon waar we graag houden van een uitdaging. Een mooie strakke bob, een prachtige balayage, een flinke krullendos, een regenboogkleur: niks is ons te gek. Naast knippen, kleuren en krullen, kun je ook bij ons terecht voor jouw wimpers, wenkbrauwen en lippen. Of als heer voor een mooie coupe.

Voordat we de behandeling starten, geven we altijd een eerlijk advies. Welke kleur staat je mooi? Wat voor iets wil je zelf graag? Welke coupe past bij jou? Wat ben je bereid zelf thuis aan je haar te doen? Aan de hand daarvan stellen we een behandeling samen. Dit bespreken we altijd vooraf, waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. Ook een prijsindicatie vooraf is mogelijk.

foam

Kapsalon in Harmelen

Gorgeous You by Rox zit gevestigd in hartje Harmelen, nabij Utrecht.
De kapsalon is eenvoudig bereikbaar en het is mogelijk om gratis te parkeren in de straat.

Het Team

quinty-rox
Quinty

Ik ben een spring in het veld en vind het heerlijk om mensen het naar hun zin te maken. Ik kan heel goed highlights zetten en kleuren vind ik helemaal geweldig! Ik sta open voor een leuke babbel want daar kan ik wel wat van. Ik ben nu erg druk bezig met heren en dames knippen. Binnenkort kan je ook bij mij inboeken!

rose-rox
Rose
Ik ben een perfectionistische krullenbol dat energie haalt uit haren transformeren en mensen blij maken! En vooral een gezellige, meelevende meid met humor. Door mijn werkervaring als kok heb ik me professioneel ook kunnen ontwikkelen. Maar ook krijgen mijn collega’s nog geregeld mijn heerlijke gerechten op tafel. Highlighten, model föhnen, krullen knippen, het maakt niet uit wat, ik pak alles snel op. Hoofdmassages kan ik dan ook als de beste!
Zie ik je gauw in de salon?
gy-jana
Jana
Sinds kort ben ik afgestudeerd als volledig allround hairstylist. Het leukste vind ik om een gezellig gesprekje te voeren met de klant en de klant blij te maken met een nieuwe coupe. Nu knip ik in de zaak al volledig heren mee. Alle creatieve dingen zoals opsteken invlechten met het haar is goed voor mij weggelegd. Nu ben ik wekelijks bezig met creatieve kleuren uit te voeren op de training waar je mij echt enthousiast mee maakt. Zie ik jou binnenkort bij mij in de stoel?

Mooi, gezond, natuurlijk en eerlijk.

Dat vinden wij héél belangrijk.

Mooi haar, wie wil dat nou niet?! Het enige nadeel is: haar kan er nog zo mooi uitzien, maar alsnog heel beschadigd zijn. Dus: droog, afgebroken, pluizig, zo zonde! Vaak zie je dat pas echt als je dichterbij komt of een paar testen doet om te zien hoe het haar van binnenuit is. En dat willen we voorkomen en verbeteren!

Gezond haar hebben en houden is een uitdaging als het gekleurd of ontkleurd is: daarom geven wij ten alle tijden een advies op maat voor thuis. Hoe je zelf makkelijk het haar kan verzorgen zonder er te lang mee bezig te zijn, en toch mooi en gezond haar kunt behouden!

Eerlijk zijn staat altijd voorop: we kunnen veel, maar niet alles. En dat vertellen wij ook. Wat zijn de prijzen en wat krijg je allemaal voor dat geld. En bovenal: is het haalbaar met het haar, kunnen we dat bereiken. We willen voorkomen dat je niet helemaal blij bent omdat de kleur net niet donker genoeg is of de highlights nog te geel. Wij vertellen altijd van te voren wat kan en hoe wij er over denken.

Blijf volledig op de hoogte

734-ssb-erkend-leerbedrijf
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Powerd by Hogans Play