De  Krullenkapper  van  Harmelen

Gorgeous You by Rox
Dorpsstraat 127
3481 EC Harmelen
Nederland

0348 - 442111
roxanne@gorgeousyou.nl

Kapsalon Gorgeous You in Harmelen

"Na 8 jaar werkzaam te zijn geweest bij Hair & Beauty Company heb ik (Roxanne) deze prachtige salon overgenomen. Ik ben vereerd dat ik deze salon mag runnen en ik ga dit dan ook met veel plezier doen. U krijgt natuurlijk de kwaliteit en service zoals u die van ons gewend bent."

Je bent van harte welkom bij dé kapper van Harmelen.

gorgeous-you-harmelen

Ervaringen

Tiny van Miltenburg

Google Review

Ze werken met online afspraken en telefonisch contact. Ik probeer Roxanne als mijn vaste kapperster te houden. Een prettig en rustig team.

Ruben Van Egmond

Google Review

Ik heb een fantastische ervaring. Ik heb een groot litteken en wil deze graag gedekt houden, dat is gelukt. Maar het was geen puntjes bijwerken, de laatste keer dat ik geweest ben was in december en door de covid-19 heb ik het echt ver uitgesteld. Nu dus een totaal nieuw kapsel, ik ben er heel blij mee! Goed advies, fijn personeel, een prettige ervaring en ook superblij met mijn nieuwe kapsel!

Marianne Vreeburg

Google Review

Altijd vriendelijk, goed advies over kleuren en knippen, lekker kopje koffie of thee... Het is altijd weer even tijd voor mezelf.

TB

Google Review

Susanne heeft in mijn haar high lights gezet....Mooi strak erin en het resultaat vind ik fantastisch! Daarna in leuk model gefohnd.Ik ben zeer blij en positief over Susanne en over de service die ze geleverd heeft! Dikke pluim en ik kom zeker terug!

Henk Ekelschot

Google Review

Nette vriendelijke medewerkers keurig op tijd geholpen en kan weer voor de dag komen met een nette gestylde coupe.

Mikel Mann

Google Review

Altijd top! Kom nu al een aantal jaar bij Roxanne in Harmelen. Je kan handig online je afspraak inboeken, krijgt een heerlijke zelfgemaakte cappuccino en m’n haar zit top!

Behandelingen en producten

Behandelingen
Onderschat nooit de kracht van een goed geknipt kapsel. Met behulp van scharen, vlijmscherpe messen en zelfs een trimmer of tondeuse zal Gorgeous You je helpen je eigen kapsel te vinden dat perfect bij jou past.

Bij Gorgeous You staan jouw wensen centraal, wij gaan jou het kapsel aanmeten wat je altijd al gewild hebt. Door onze ervaring zijn wij goed in staat ieder haartype onder handen te nemen, of je nu weelderige krullen of stijl haar hebt; wij knippen alles!

Kom snel langs bij de kapper in Harmelen.

Producten
Gorgeous You Harmelen werkt wanneer mogelijk altijd met natuurlijke producten. Maak je liever geen gebruik van chemische middelen die verzwarend of beschadigend kunnen zijn? Gorgeous You denkt hier het zelfde over. Daarom maken wij altijd gebruik van natuurlijke producten wanneer dit mogelijk is.

tahe-products

Over ons

Dames en Heren Kapsalon Harmelen
Gorgeous You is gespecialiseerd in het knippen van krullen, daarnaast kan je bij ons terecht voor allerlei verschillende behandelingen voor het haar en lichaam. Voor jouw kapsel bijvoorbeeld is een bezoekje aan mijn salon zeker aan te raden. Stijlen, knippen, krullen, kleuren, haarbotox en haarverzorging. Het kan allemaal en dat voor ieder haartype!

Krullenkapper
Heb je krullend haar? Wij zijn gespecialiseerd in het knippen en het behandelen van krullen zodat uw krullen er weer stralend uitzien. Met zoveel mogelijk biologische producten en nauwkeurige zorg is uw haar weer tot in de puntjes verzorgd.

 

Afspraak annuleren?
Graag 24 uur van te voren annuleren.

Contact

Gorgeous You by Rox
Dorpsstraat 127
3481 EC Harmelen
Nederland

0348 - 442111
roxanne@gorgeousyou.nl

Contactformulier

Laat hieronder je bericht achter. We reageren zo snel mogelijk.

  Logo-gorgeous-you-by-rox-wit@2x

  Dorpsstraat 127
  3481 EC Harmelen
  Nederland

  0348 - 442111
  roxanne@gorgeousyou.nl